Stacks Image p9340_n27526


På Bellas Hus jobber vi med noen av bransjens ledende leverandører innenfor sengetøy, håndklær, morgenkåper, interiør og tilbehør. Disse leverandørene gjenspeiler vårt fokus på å levere tekstiler og materialer av god kvalitet og med et designutvalg som passer våre kunder og deres varierende estetiske behov. Gå gjerne inn på deres respektive nettsider for å se deres produkter og kolleksjoner.


Stacks Image 1434

«Jeg designer for hjemmet slik jeg designe for en mann eller en kvinne , med samme fokus på detaljer og det samme øye for hva som er vakkert og unikt». Som den første amerikanske motedesigner til å lage så altomfattende kolleksjon for hjemmet, presenterer Ralph Lauren møbler og tilbehør som reflekterer den varige stil og utsøkt håndverk synonymt med navnet Ralph Lauren.


BellasHus -Missoni Home

«En abstrakt, floral crossover, symboler av gamle tradisjoner på nye områder.»

Håndgripelig tekstur alternerende med virtuelle ethereality. Innredning potensialet er forsterket av ulike løsninger på det samme mønsteret. Den hyperrealisme av blomstene sammen med levende striper og mellov nyanser. Temaer og elementer omdanne fra møbler til sengetøy, og igjen fra innendørs til utendørs. Farger med kule intensitet : tenn eksplosjoner , animerte nyanser og morphing falmet toner. Fra tepper til skillelinjen skjermer og senger til puffer, unfurls samspillet mellom de ulike vever stoffer og farger. Intrikate jacquards , en magisk utvalg av digitale utskrifter, rikt vevde tekstiler, falming fargetoner. Den nye moderne og gledelig dimensjon inspirert av lilium kan være flerfarget eller krem / brun skissert nyanser.